RSS

RAGE!

illustration for a new collaboration project. bagi teaser je lah..


yang ni plak testing Illustrator CS4 baru beli semalam abis 7 ribu.. ada feeling yang illustrator CS4 punye brush lagi urm "accurate" dari CS3.. tatau la just my imagination kot. -NVM

DJ 'Stein - 15 mins work on illustrator cs4

Reactions: 

raya taun ni hujan kot..

hujan dah release latest album hari ni 070909. cool cover by amrulkareem. typography & logo by me. silelah dapatkan di pasaran. kat twitter diorang ckp kalo login ke hujan.org dan register, bleh dapat 10% diskaun.. wuhuu!

(gambar berikut adelah dicilok dari fb noh)


UPDATED: tadi dah amik CD Hujan kat Kelana Central. cover album + booklet dalam ni banyak amrulkareem ngan fadmanaf punye stock pics. coolness! nicely done. kat bawah ni adalah original file yg disend kat diorang-NVM


Reactions: