RSS

satu dua tiga lekuk



urgh..nak demam. 1hb aku nak cuti gak tak kire

Reactions: 

malakamirubituskadabarto


Reactions: 

Reactions: 

Reactions: 

Reactions: 

Tonight, we dine in hell!






Setelah berbulan planning nak beli akhirnya berjaya gak beli menggunakan duit freelance bulan ni. maksudnya poket kering lagi sampai hujung bulan ni.. War of the Ring Board Game ni adalah salah satu contoh Eurogames yang jarang dapat jumpa kat mesia nih. Eurogames ialah permainan board game yang berasal dari german ataupun sekitar eropah. war of the ring ni adalah version yang telah diAmerikakan ataupun amerithrash dimana banyak elemen dadu (luck) dah dimasukkan dari rules asal (strategy). saye tak penah main Risk, jadi taktau cemana beza game Risk dan eurogames.

Sape nak try game ni bolehlah join game club pada setiap malam sabtu, di itudio studio.. yeah!!

Reactions: 

sample



oh sekarang tengah busy mengedit gambar majlis tunang kawan saye, encik nadirah. sape-sape yang nak kawin dan nak saya amik gambar sile lah berhubung dengan saya melalui email.

Reactions: