RSS

kerja minggu ini..

minggu ini mengupdate kerja-kerja redesign logo barra cafe dan menu booklet.
oh dan hujung minggu ni ada malam amal akustik CAC di tasik titiwangsa.



Logo redesign. logo lama disebelah kiri. sebelah kanan adelah logo baru.


itu sahaja. sekian

Reactions: 

NEVERMINDTHEBEAST Project

my design, Nevermind The Beast is up for voting at designbyhumans.com... need all your supports to help vote me.. HELP!






Reactions: 

The Floras: Loud&Proud

Logo/Teeshirt Design for a band who called themselves The Floras.

tengkurakfloras

tengkurakteeshirt

p/s: last week i rejected 2 chemical engineer job offers. designing is a SRS BIZ, nabola once said.


Reactions: 

Malam Amal Akustik & wuhuu!


minggu ni kerja-kerja membaikpulih portal CAC (portal la jugak walaupun guna blogspot haha) berjalan dengan bantuan encik musam. mekasih kepada beliau kerana mengajarkan ilmu pencak css dan jquery. juga, menyiapkan poster untuk event CAC 2 minggu lagi iaitu malam amal akustik. dan job yang masih queue adalah wuhuu09. saya try uploadkan besok pulak ye.


sile cekidaut..



dan PORTAL Click A Child




(15 February 2009)
poster wuhuu yang dah siap akhirnye.. ni belum masuk map lagi. jadi sile lah datang ke event ini.. call la no yang tertera di bawah untuk maklumat lanjut. sekian


Reactions: 

Mural Attack!

Wall Mural at Pediatrics Clinic, KPJ Specialist Hospital by me and orkibal.
contact me directly if u want to hire us for wall mural.we love doing it for the kids!

video captured by eightyfourcube.com


Reactions: 

featured in Myfolio.com!




My artwork has been featured in frontpage of Myfolio.com site. MyFolio is a new online community of artists and creatives allow users to upload and share their videos, images, audios, files and to also build a personalized portfolio. While MyFolio was created with a single vision of becoming one of the largest art sharing websites, its purpose is anything but singular. Designed by the creative mind, for the creative mind, MyFolio.com is the ultimate destination for creatives and art enthusiasts looking to connect with other artists, prospective employers, and the general public.

thanks to Mustafa "Moose" Lazkani, Founder/Art Director of Myfolio :)

Reactions: 

my workspace


Ini adelah meja workspace saya yang bersepah dan menyakitkan mata. di atas meja (beli kat cash convertor-RM70, cool tak?) ini terletaknye laptop usang saye, ps3 gift dari teman saye dan monitor kepunyaan CAC.

Saya membela tin biskut spongebob dan wristpad bart simpson. atas spongebob saye ade bluray disc game ps3, dimana 70% gaji saya dihabiskan di situ. dibelakangnye pula ada gitar pelastik untuk bermain guitar hero. guitar hero adelah game feveret bebudak rumah saya dimana kami biasanya mengabiskan masa mengadakan konsert metal di kawasan rumah kami.

Di belakang gitar adelah acrylic work ironman yang saye beli kat rantai art event taun lepas. disamping itu terdapat juga digital print artwork saye sendiri yg bersaiz kecit. di sebelah spongebob adelah koleksi magazine saye, saye suke collect discovery channel magazine, offtheedge, PSM dan beberapa naskhah computer art magazine 2nd hand. owh! bulu kambing biri-biri ini saye dapat percuma di pasar rengit (nak tau ape itu pasar rengit, sila pm saye) dengan pembelian sebijik tv 21".

baiklah itu sahaja. di bawah ini pula adelah iklan kaki dari emotipills. diorang baru siap print label. bagi sekeping each color kat saye. yayy!





p/s: entry ini ditulis dalam keadaan malas sebab tadi 4hrs dalam kereta akibat jem di sekitar bandaraya strawberi kuala lumpur.


Reactions: