RSS

Nick Andika Sequence


6 secs sequence using flash and after effect. pelase visit nick-andika.com





Reactions: 

randomness



Reactions: 

sketches




di kala bosan dan sakit mata akibat mengadap skrin monitor terlalu lama.

Reactions: 

hope for a hopeless world



perhaps there's hope for the world after all. happy new year 2010

Reactions: 

mockupale - bulan terakhir berfreelance







bulan yang busy, 2 wedding job + 3 logo design + 1 mock-up cd + 2 layout. dan minggu ketiga dah nak pindah ke penang. yup, aku masih lagi di KL..keje start 1 december 2009. hujung bulan ni ada presentation lagi untuk click a child jadi tak boleh kuar awal. banyak gile keje nak buat sampai kete pun tak sempat antar repair argh.. harap-harap timing belt tak putus on the way ke penang nanti. amin!

Reactions: 

love songs for geek

Mario Kart Love Song (Original) - Now on iTunes!



Street Fighter Love Song


Thank You Mario! But Our Princess Is In Another Castle
by The Mountain Goats & Kaki King

Reactions: 

cinta amal cahaya

latest work for clickita.com.my
free wallpaper download for lappies at this link (download click a child wallpaper for lappies)


Reactions: